18 Eylül 2019 Çarşamba

Hedef Maçı "Brugge"

 Galatasaray 2019-2020 Şampiyonlar ligi sezonuna Club Brugge ile oynayacağı maç ile başlayacak. Bu maç, İki takım içinde hedef maçı niteliğinde.

 Yıldız transferler yapmasına rağmen Galtasaray'ın ligdeki oynadığı futbol taraftarına güven vermiyor. Şampiyonlar Liginde nasıl bir Galatasaray izleyeceğiz merak konusu.

 Gelelim maça ilk 10 dakika rakip takım seyirci avantajıyla baskılı başladı.  Galatasaray bu baskıyı uzaktan şut denemeleriyle kırmayı başardı. Galatasaray'ın ilk yarı organize bir atak yapamadı. En önemli atağını rakibin hatasından buldu ama Babel atağı gole çeviremedi. İkinci yarı Brugge takımı oyundan düştü. Emre Mor'un, girişiyle de oyun iyice Galatasaray lehine döndü. Dakika 89'dan sonra Fatih Terim, 1 puanı alacak hamleler yaparak 1 puanı aldı.

 Takımın orta sahası birbiriyle ilk defa oynadı. Bunu düşünürsek, ilerleyen haftalarda risk alarak oynamaları lazım. Savunma hattı güven vermiyor. Club Brugge defans arkasına atılan toplarla iyi ataklar yakaladı. Mariano defansta hiç güven vermiyor. Hücumda tek yapabildiği orta açmak onu rakip stoperlere yapıyor. Forvete gelirsek, Falcao gibi bir forvetin varken onu iyi beslemeniz gerekir. Bugün  Falcao'ya hiç tehlikeli pozisyon oluşturamadık.

Bugün ki  maçta alınan  1 puan Galatasaray'ın işine yarayacak mı? İzleyip, göreceğiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder