4 Eylül 2019 Çarşamba

19/20 Model Galatasaray

 2019-2020 yaz transfer dönemi sona erdi. Galatasaray için son günler yorucu geçti. Bu transfer döneminde 3.6 milyon € bedelle hem ilk 11'e,  hem de rotasyona iyi transferler yapıldı.

 Kale ve savunma hattına baktığımızda; Muslera'nın yedeği daha güvenilir olan Okan Koçuk'a emanet. Savunma hattına baktığımızda; Stoper hattı Marcao, Luyindama tarafından savunulacak. Yedekleri ise Donk ve Ahmet Çalık olacak. Linnes 14 yabancı sınırına takılmasa,  en geniş rotasyon sağ ve sol bek bölgesinde oluşacaktı. Zira, Linnes her iki tarafı da yedekleyebilecek bir oyuncuydu. Mariano, Şener sağ bek bölgesini, Nagatamo, Emre Taşdemir sol bek bölgesini oluşturacak.

 Orta saha bölgesine baktığımızda, takımın en rotasyonlu, en etkili isimleri bu bölgede yer alacak. Orta sahanın solunda oynayacak olan Babel ve Adem Büyük forvet bölgesinde de oynayabilen oyuncular. Orta sahanın sağ bölgesinde Jimmy ve Feghouli'nin yanı sıra hareketli oyunu yapabilen Emre Mor'da bulunuyor. 10 numara bölgesinde Belhanda yer alıyor. Emre Akbaba sakat olduğu için sezonun büyük bir kısmında olmayacak. 6 ve 8 numara da Nzonzi, Lemina, Seri. Taylan Selçuk ve defansın yanı sıra orta sahada görev alan Donk  bulunuyor.

 Bu sene Diagne'ye göre bitiriciliği daha iyi olan Falcao yer alacak. Yedeği ise Andone olacak. Üst paragrafta yazdığım gibi Adem ve Babel forvette  oynayabiliyor.

 Geçen seneye göre daha zor bir Şampiyonlar ligi grubunda mücadele edecek olan Galatasaray, iyi bir kadro kurdu. İzlemesi, takip etmesi iyi bir Galatasaray izleyeceğiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder